IMG_1440_klein
96826218_3792616184113365_7236281120730382336_o (1)

horeca & winkels

IJs op maat

Ambachtelijk bereid room- en sorbetijs voor horecabedrijven, boerderijwinkels en campings behoren tot de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Heb je een idee voor een speciale ijssmaak die je in jouw zaak wil aanbieden? Neem contact op met info@ijsvandesteenoven.nl om te overleggen wat mogelijk is. Onze ijsmaker Karel heeft al voor vele klanten ijs op maat gemaakt, zo heeft hij bijvoorbeeld ijs gemaakt van Indiaase specerijen, vers fruit van de fruitteler en zelfs jelly beans! Jouw vraag is onze uitdaging!

IJskarren, vriezers of vitrines

Elk seizoen verkopen en verhuren we onze ijskarren, vriezers en vitrines tegen een aantrekkelijk tarief. Deze kunnen door onze ontwerp medewerkster voorzien worden van gepersonaliseerde signing, zodat deze de juiste uitstraling heeft voor jouw zaak. Daarnaast is het mogelijk om bestaande vriezers of vitrines door ons te laten bestickeren en kun je je eigen ijsbekertjes laten ontwerpen! We proberen zoveel mogelijk met je mee te denken.

Bezorgservice aan de zaak

Ben je (horeca)klant bij ons? Dan ontvang je wekelijks een bestellijst met alle producten die je bij ons kunt bestellen. Elke week kun je je bestelling doorgeven, waarna onze ijsmaker het ijs vers voor je bereid. Elke donderdag worden de bestellingen aan jouw zaak bezorgd.

Interesse? Mail naar: Info@ijsvandesteenoven.nl

ijsje van de zaak

Via ijsje van de zaak kun je heel gemakkelijk en snel een ijskar of ijsvitrine op locatie regelen! Van een traditionele ijskar op de 7e verdieping, een ijswagen in uw fabriekshal, kleine ijsvitrine voor een besloten feestje tot een ijstruck op jouw bedrijfsfeest of bruiloft. Doordat we alles zelf doen kunnen we dit op zeer korte termijn realiseren. Vul het formulier in via: www.ijsjevandezaak.nl, geef aan wat jouw wensen zijn en wij zullen het voor je regelen!

vergaderen bij de boer

Op zoek naar een vergaderruimte met uitzicht op de koeien? We verhuren onze skybox inclusief presentatietools regelmatig aan groepen! Vraag via info@ijsvandesteenoven.nl naar de mogelijkheden, dan kijken we samen wat er past bij jouw groep. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de lunch en het diner door ons te laten verzorgen.. met als toetje natuurlijk een boerenroomijsje!