verhuur ijskarren

Er zijn tal van mogelijkheden om van ons ijs te genieten op de locatie die jij wenst. We verhuren onze ijskarren en ijsvitrines compleet en brengen en halen deze uiteraard weer op. Wanneer het wenselijk is dat wij de ijsjes voor je scheppen dan wordt dat verzorgd door ons eigen personeel. Voor meer informatie en ons aanbod aan ijskarren/ foodtrucks kun je www.ijsjevandezaak.nl bezoeken!

foodtruckfeestje

100% Achterhoeks

We bieden enkel en alleen Achterhoekse foodtrucks aan met elk hun eigen specialiteit aan, en gebruiken zoveel mogelijk producten uit de streek!

Foodtruckservice op maat

Heb je speciale wensen of kom je er alleen niet helemaal uit? Wij denk graag met je mee en maken een duidelijk voorstel voor je!

Óók voor een festivalbruiloft, privé-feestje of bedrijfsborrel ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met onze collega-foodtruckers uit de Achterhoek proberen we zoveel mogelijk producten te gebruiken uit onze directe omgeving. Van heerlijke melk, boerenroomijs en dubbeldoel rundvlees van onze boerderij tot groente en fruit van Achterhoekse telers.

We denken graag met je mee over jouw festival-feest; van culinaire invulling tot de sfeer en aankleding van het event. We maken graag een voorstel voor je; elk feest is bij ons maatwerk. Je ontvangt een uitgebreid voorstel die tot de verbeelding spreekt, zodat jij jouw feest al helemaal voor je ziet!