IJssalon in Hummelo & ijskar in Laag-Keppel

Naast de melkveestal op onze boerderij hebben we een ijsverkooppunt met een schepijsvitrine. Hier kun je de nieuwste smaken proeven, er zijn wel 20 smaken waaruit je kunt kiezen!  

Vanaf het terras heb je uitzicht op onze grazende koeien en speeltuin met, voor de kleintjes, trampoline, glijbaan en schommels. Oudere kinderen en volwassenen kunnen zich uitleven op de uitdagende survivalbaan. Tijdens openingstijden kun je hier ook terecht voor onze 900 ml ijsbekers en ons dubbeldoelvlees.

Ben je lekker aan het fietsen of wandelen? Maak even een tussenstop bij TOP Laag-Keppel! In Laag-Keppel staan we iedere zaterdag en zondag (tot eind September) voor je klaar met onze ijskar en 20 smaken heerlijk ijs!

Bekijk hier onze openingstijden.

ijsmakerij

In onze ambachtelijke ijsmakerij maken we ijs op maat voor onze horecaklanten, wij proberen met onze ijsmakers een verlengstuk te zijn van de horecakeuken en zo producten te maken die perfect aansluiten bij de vraag van betreffende hotel, restaurant, ijssalon en camping.

Binnen ons bereidingsteam met twee voormalige chef koks houden we nauwlettend trends in het vizier en gaan jaarlijks naar het grootste ijs evenement ter wereld, de Sigep in Rimini. Hierdoor kunnen we snel schakelen en van toegevoegde waarde zijn voor horecabedrijven.

De belangrijkste grondstof voor ons roomijs is de volle melk van onze koeien, de overige grondstoffen kiezen we zorgvuldig, we gebruiken hiervoor de meest natuurlijke en smaakvolle grondstoffen.

Om ons assortiment compleet te maken bereiden we ook sorbetijs. Hiervoor is water de basis, veelal aangevuld met vruchtenpuree om een mooie volle smaak te bereiken.

Jaarrond bereiden we in de bereidingsruimte met moderne bereidingsmachines het ijs. Onze vaste bereidingsdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Donderdags leveren we alle bestellingen van onze horecaklanten op locatie af. Dit doen we met onze eigen bezorgauto met vriesinstallatie, zodat de kwaliteit van het ijs behouden blijft!