In onze ambachtelijke ijsmakerij maken we ijs op maat voor onze horecaklanten, wij proberen met onze ijsmakers een verlengstuk te zijn van de horecakeuken en zo producten te maken die perfect aansluiten bij de vraag van betreffende hotel, restaurant, ijssalon en camping.

Binnen ons bereidingsteam met twee voormalige chef koks houden we nauwlettend trends in het vizier en gaan jaarlijks naar het grootste ijs evenement ter wereld, de Sigep in Rimini. Hierdoor kunnen we snel schakelen en van toegevoegde waarde zijn voor horecabedrijven.

De belangrijkste grondstof voor ons roomijs is de volle melk van onze koeien, de overige grondstoffen kiezen we zorgvuldig, we gebruiken hiervoor de meest natuurlijke en smaakvolle grondstoffen.

Om ons assortiment compleet te maken bereiden we ook sorbetijs. Hiervoor is water de basis, veelal aangevuld met vruchtenpuree om een mooie volle smaak te bereiken.

Jaarrond bereiden we in onze bereidingsruimte met moderne Valmar bereidingsmachines ijs, onze vaste bereidingsdagen zijn maandag en dinsdag, woensdag leveren we met onze eigen bezorgauto met vriesinstallatie het ijs bij onze klanten.