home ·  over ons ·  media ·  horeca ·  ijskarren ·  arrangementen ·  openingstijden
 
 
Bestellen
Verpakt schepijs online bestellen
 
Zaterdag 2 april gaat `De Koeiendans` weer beginnen!

Het is inmiddels eind maart en de zonkracht neemt toe. Het kwik komt steeds hoger in de thermometer, de vogels beginnen weer te fluiten, het land droogt op en begint zowaar weer groen te worden. Tijd voor onze koeien om weer voor de eerste keer naar buiten te gaan!


Ze staan al enkele dagen verlekkerd naar buiten te kijken en gooien zo af en toe een verwachtingsvolle blik naar de boer terwijl ze alvast richting de deur lopen. Want zij zien het ook…. De wei is bijna droog en er staat alweer een mooi beetje gras!


Daarom openen we op zaterdag 2 april om 15.00 uur de deuren van de stal en mogen de dames het weiland betreden! Met de poten in de lucht en de neus in de wind zullen ze de groene velden bestormen en krijgen ze alle ruimte om duidelijk te maken wie er nou echt de baas is. En terwijl de koeien genieten van de eerste verse grassprietjes van dit jaar kunt u genieten van een heerlijke ijsje, kopje koffie of thee. Dus kom allen kijken naar de jaarlijkse ‘Koeiendans’ op zaterdag 2 april om 15.00!

IJsboerderij de Steenoven
Ronald Pelgrom
Broekstraat 2
6999 DE HUMMELO
(06) 12 30 58 10 info@ijsvandesteenoven.nl